A megfelelő locsolás, szobahőmérséklet és fény mennyisége nem elég egy növény számára.

A megfelelő locsolás, szobahőmérséklet és fény mennyisége nem elég egy növény számára. Ahogy egy emberi szervezetnek, a növényeinknek is szükségük van mikroelemekre es vitaminokra!

Eredményesen alkalmazható a levelek sárgulása ellen a VIRAGO® Virágos növények tápoldata mert, magas benne a nitrogen es a kalium. Nitrogénhiány esetén, alulról felfelé a levelek fokozatosan megsárgulnak, a növények növekedésükben visszamaradnak!

A káliumnak a vízháztartásban és az enzimek működésében van meghatározó szerepe. Növekszik a növények szárazságtűrő képessége. Káliumhiány esetén csökken a szövetek szilárdsága, es valamint a növények faggyal, kórokozókkal és kártevőkkel szembeni ellenállósága.

A VIRAGO®tápoldat kül- és beltéri virágos és levéldísznövényekre egyaránt ajánlott. Segíti a gazdag virágzást, élénk színű virágok kialakulását, zölden tartja a növényeket. Maximalizálja a növények vízfelvételét!

#plant #hazai #palánta #buda #természet #virágok #növény #kert #gardenlife #flowerlovers #flowerloversdaily #virágok #viràg #virag #növényvédelem #mezőgazdaság #mezőgazdaság #budapest #kertész #kertészkedés #orchidea #városi #városikert #városikertész #budapestutcáin #szobanövényem #szobanoveny #szobanövény #szobanövények #szobanövénygondozás #szobanoveny #dísznövény

Hasonló cikkek