AGRO ZÖLD – new green life KFT

Az AGRO ZÖLD – new green life Kft. magyarországi kereskedő vállalat 2016-ban alapult meg mezőgazdasági termékek ügynöki nagykereskedelmére fő tevékenységi körrel. A vállalat megalapulása óta a Közel-Keletre irányuló export tevekénységet folytat, értékesítési tevékenységének fókuszában a saját márkás lomb- és talajtrágyáik valamint növényvédőszereik. Az AGRO ZÖLD márkázott termékin kívül, egyéb mezőgazdasági termékek továbbértékesítését is végzi, több európai gyártópartnerrel együttműködve, Hollandiából, Belgiumból, Ausztriából, Dániából és Magyarországról is.

2021-ben az AGRO ZÖLD új célkitűzéseket kitűzve magyarországi partnerével a Corax-Bioner Biotechnológiai Zrt.-vel és a Hortiland Holland B.V.-vel karöltve elkezdte megtervezni a hobbi kertészeti felhasználók számára szánt termékeiket, a VIRAGO és a Horti Grow termékeit.

Professzionális kutatás fejlesztésük által elért minőség, mindenki számára elérhető áron.

 

Termék
0 +
Elégedett gazda
+
Ország
+

Hortiland Holland műtrágyák és különleges növényi tápoldatok

A Hortiland Holland b.v. 30 éves múltra tekint vissza, hollandiai alapulással. A vállalat a professzionális termelők és kiskertészetek számára is egyaránt nyújt kiváló minőségű termékek szélesskáláját világszerte, mellyel megalapozta jelenlétét.

A Hortiland fő termékfejlesztései és forgalmazott termékkategóriák:
– növényi tápanyagok és speciális műtrágyák,
– biológiai növényi tápanyag és növényvédelem.

Az intenzív támogatás, a partnerség és a rugalmasság a Hortiland sikerének kulcsa és alpköve. A Hortiland közvetlen kiszolgálás az ügyfelek  olyamatosan növekvő globális hálózatának csírája. Ma a Hortiland számos országba exportálja termékeit, Európától a Közel-Keleten és Afrikán át a Távol-Keletig.
Globális távlatban jól ismert és garantált minőségű holland termékeket szállít több mint 20 országba

Corax-Bioner

A Corax-Bioner® Biotechnológiai Zrt. magyar tulajdonban lévő, tevékenységében intenzív saját kutatás-fejlesztésre épülő középvállalkozás. Székhelye Budapesten, gyárai és laboratóriumai Budaörsön és Szegeden vannak. Négy üzletágat működtet, a növényvédőszereket és műtrágyákat gyártó és forgalmazó agrár, a biocid termékeket gyártó, forgalmazó és kártevőirtó szolgáltatást végző biocid, a szerves eredetű anyagokkal szennyezett talajok, iszapok, talaj- és szennyvizek kezelését végző környezetvédelmi, valamint a baktériumtermékek gyártását végző fermentációs ágazatokat.
Legfontosabb márkáink a Vektafid®, a Nevikén®, a Voligop®, a Biosol®, CoraZonit® és az Adepsoilbac®.